Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Részecskeszűrő kiiktatás hátrányai

Régebbi személygépkocsi vétele előtt sajnos nem tesztelhető le a részecskeszűrő állapota

Megannyi rémes hír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatosan, mivelhogy a kijavítás ára rettentően sok. A részecskeszűrő cseréje nagyon magas költség. Rendkívül mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Az eredeti részecskeszűrő költsége több százezer Ft.

Hibás részecskeszűrőt korrigálni vagy tisztítani kell. Előbbi irdatlanul magas költségű, míg utóbbi pénztárcabarát megoldás. Régi jármű megvétele előtt sajnálatos módon nem vizsgálható meg a részecskeszűrő állapota. Javaslatok a Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalon. Sajnos számtalan esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem ellenőrizhető szerelés nélkül.

Egy szuper részecskeszűrő a káros részecskék kilencven százalékát képes magába ejteni. A részecskeszűrő funkciója az, hogy megakadályozza az egészség- és környezetroncsoló részecskék szabadon távozását. Tengernyien nincsenek tisztában azzal tudják, hogy a dízel autók részecskeszűrővel rendelkeznek.

 

Eredményes masszázs Budapest
A hatékony keresőoptimalizálás meghatározó az online vevőszerzésbenA hatékony keresőoptimalizálás meghatározó az online vevőszerzésben